Nøvling skole er præget af:

- Naturfaglig profil

- Eksperimenterende undervisning

- Landsbyordning

- Overskoling

Lene Burchardt den 15-06-2017

Mariane Dohm Børsting den 29-05-2017
    Kære alle
    Aktiv Sommer 2017 bliver snart skudt i gang, og i år har vi inviteret 3. årgang, kommende 4. klasse elever med, samt nye tilbud til udskolingen fra Tech College og UngAalborg. Se nærmere information på forældreIntra.

Gå ind på hjemmesiden www.aktivsommeraalborg.com og se de mange tilbud og tjek vores teaser her. https://www.youtube.com/watch?v=WU9mJTrHwW4
    Tilmeldingen åbner op den 1. juni kl. 12.00 på hjemmesiden.

Rigtig god fornøjelse

Helle Bilgrau den 09-05-2017
    KOR I DET NYE SKOLEÅR

Det har været vanskeligt at tilmelde sit barn til kor på Kulturskolens hjemmeside.
    Jeg har nu været til møde i Kulturskolen, og vi er i fællesskab blevet enige om, at korbørnene møder op til undervisning, når korlærere, Pia Vinther og undertegnede, indkalder børnene til kor i det nye skoleår. Her vil børnene få en tilmeldingsseddel med hjem.

Så; Vi venter til omk. aug/sep. 2017, da kortimerne begynder en månedstid ind i det nye skoleår.

Mvh Helle Bilgrau